Celoslovenské finále 11. ročníka AO v r. 2017

Vážení študenti, pedagógovia a všetci záujemcovia o astronómiu, už v januári sme vyhlásili 11. ročník Astronomickej olympiády na Slovensku a už nám prichádzajú riešenia príkladov od niektorých študentov. Pripomínam, že prvé kolo uzavrieme 4. 4. 2017 a všetkých úspešných riešiteľov pozveme do Piešťan na celoslovenské finále. Tu by som len chcel pripomenúť a spresniť, že celoslovenské finále AO sa uskutoční 20. – 21. apríla v Piešťanoch v Hoteli Piešťany. Registrácia účastníkov bude prebiehať od 14:00 hod a riešenie príkladov odštartujeme medzi 15:00 – 16:00 hod podľa aktuálnej situácie.

Prosím všetkých riešiteľov, aby pozorne sledovali našu stránku s výsledkami prvého kola, aby sa dozvedeli, či sa prebojovali do finálového kola.

Ešte zopakujem, že pri riešení príkladov je dôležité na každom liste napísať aj meno riešiteľa, adresu trvalého bydliska, názov a adresu školy, dátum narodenia a aj emailovú adresu. Úlohy posielajte, ako vždy na emailovú adresu AO (ao@ta3.sk, prípadne poštou na Dr. Ladislav Hric, Slovenská astronomická spoločnosť pri SAV, 059 60 Tatranská Lomnica, pričom na obálku napíšte výrazné AO.

Teším sa na stretnutie v Piešťanoch.